Ajándékért - Ajándék: Koikért / Tiszteletjegy
2015.12.29. Késve, de mondhatni karácsonyi ajándék érkezett a Bontovai tóba és hozzá tartozó nevelőbe. Fodor István az Eventus Boilies támogatásával név szerint Juhász Ádám hozzá járulásával ajándék koik kerültek szállitásra Vámosi Zsolti BARÁTOMNAK a Bontovai tóba. A nagy tóba 1,5-6kg ig, míg a nevelőbe 6-12cm ig. A kicsik között volt zöldes, sárga, márványos, narancsos, fehér, piros és fátylas... és ami a különlegesség - boci foltos, fekete és kékes is. A nagyok közel 20db mig a kicsik összességében 3 alkalommal kb 300db,abból 150db Butterfly(fátylas) Amit a tógazda meg is hálált nekem (megajándékozott) de ezt a beszámoló végén. Jöjjön pár kép a halakról.


































Gyönyörű szerelékszaggató óriások legyenek ezekből a mütyűrökből.

És mint az elején emlitettem Ajándékért - Ajándék. Zsolti egy 2016-ra szóló tiszteletjeggyel ajándékozott meg,ami egész évben ingyenes horgászatra jogosit fel az egész tavon.


Ja s a tiszteletjegyen a tó eddigi legszebb koi óriása látható, ami a napokban került a tóba. Remélem lesz hozzá szerencsén, nekem és más horgásztársamnak. KÖSZÖNÖM a tavon eltöltött sok sok percet, órát, napot, hetet... KÖSZÖNÖM a jegyet amit nem tudom hogy rajtam kivül kapott e valaha valaki más is..
Köszönöm - Fodor István Eventus Fishing Team

Irta: Fodor István
Bontovai tó: http://www.bontovaito.hu/
Eventus Boilies: http://www.shopbojli.hu/ http://eventus-boilies.hu/